Új TNCsOF gépek a láthatáron?

Hamarosan új Tükör Nélküli Cserélhető Objektíves Fényképezők (TNCsOF) érkeznek. A madarak azt csiripelik, az Olympus (új teljes értékű PEN), a Panasonic (GF 3) és a Sony (NEX-C3) egyaránt júniusra tervezi az újoncok bejelentését. Kicsivel később a Samsung is csatlakozik majd, ők júliusban fogják a pletykák szerint az NX20 és NX200 gépeiket bejelenteni.

Az új masinák mellé optika is kell, ebben sem lesz majd hiány, ha bejön az internetes források jövendölése: a Sonytól 24 mm F1.7, az Olympustól 12 mm F2, a Panasonictól 25 mm F1.4, végül a Samsungtól pedig több objektív vár bejelentésre. A Japán földrengés és szökőár utáni károk és gazdasági mélyrepülés kicsit elgondolkodtatja az embert, vajon mennyire van valóságalapja ezeknek a pletykáknak, de valószínűleg a gyártók is úgy vannak vele, hogy „the show must go on!” – és ez így is van helyén. Várjuk a nyarat, biztos forró lesz!

Bréking! Új információk szerint az Olympustól PEN light is jön! Ez azért meglepő, mert nem olyan rég került forgalomba a PEN E-PL2..

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.