Pimp my Sigma – Sigma SD1 Wood Edition

Nem is tudom, melyik adón van az a sorozat, ahol szerencsétlen (amerikai) emberek roncsautóit újítják fel feketebőrű rapper barátaink – ez jutott eszembe akkor, amikor megláttam a Sigma SD-1 Wood Edition-t, azaz fával borított kiadását, ami most potom 9999 euróért a miénk is lehet. De figyelem: csupán tíz darab készül a nemes fával borított Sigma SD-1-ből, így nagyon kell sietnie annak, aki még a karácsonyfa alá szeretne ebből a szemet gyönyörködtető masinából. (Képek forrása: Sigma)

„A Sigma SD-1 egy igazi műszaki és kézművesi mestermű. Több mint 60 óra fáradtságos marásba, fűrészelésbe, csiszolásba és polírozásba kerül, hogy a világ egyik legritkább és legnemesebb gyökér fájába burkolhassuk a Sigma SD1-et. Az Amboyna bog, amelyből amúgy a luxusautók műszerfalainak borítása készül, nem csak optikailag, hanem tapintásra is meggyőző: a két részből álló, levehető faborítás hízelgően simul a fotós kezébe; az erezete és a meleg, vörös-narancs színárnyalat gyönyörű kontrasztban áll a Sigma SD1 fekete elemeivel.” – így a német Sigma képviseletének sajtóközleménye.

A Sigma SD1 Wood Edition csak és kizárólag a német Sigma Deutschland GmbH.-nál rendelhető a már említett 9999 eurós áron.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.