Modahaus fotósállvány (és több) az iPhone-nal való fotózáshoz

Valóban, furcsa, hogy miért pont egy telefonnal készítenél fontos fotókat ilyen, vagy olyan célra. De ha épp csak az van kéznél, vagy nem akarod magad költségekbe verni, akkor a Modahaus megoldása érdekes lehet számodra is. A Steady Stand 200 névre keresztelt berendezés azt a célt szolgálja, hogy fentről lefelé, tehát felülnézetből készíthessünk szép és igényes fényképeket. Az „állványt” az Apple iPhone-ra hegyezték ki, de természetesen más, hasonló elrendezésű okostelefonnal is használható.

 
A szállítással együtt átszámítva 12 000 forintba kerülő készülék nem a legolcsóbb (hey, made in U.K. – nem „Dingdong”..), de tökéletesen és bosszankodások nélkül el lehet vele végezni a munkát. A feltaláló, aki maga is profi fotós és egyben a Modahaus alapítója, Lex McColl alábbi három piacot látja termékének:
 
1. Olyan személyeknek való a Steady Stand 200, mint például ékszerkészítő kézművesek, e-eladók, árverezők stb.
2. ..vagy akik például régi családi fotókat szeretnének digitalizálni, vagy könyvekből, magazinokból szeretnének részleteket kimásolni stb.
3. ..vagy vegyes médiaművészeknek, akik talált tárgydarabokat akarnak fotózni, vagy vizuális referenciákat, kollázsokat készítenek és elkészített munkáikat szeretnék lefényképezni.
 
 
De mi is ez a Steady Stand 200? Nos, ez nem más, mint egy emelvény, ami 20 centivel emeli magasabbra a „fényképezőgépet”, mint amire teszed. Az állvány mellett a csomagban megtalálod a mosható, fehér hátteret,a mivel még szebb képet lőhetsz. Az SS 200 lábai áttetsző műanyaglapokból vannak, melyek a fényt szétszórják, egyenletessé teszik és így kiszűrik a zavaró tükröződéseket. (Forrás: cnet.com)
 
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.