Új m4/3-os zoom objektívvel jelentkezik az Olympus

Új standard m4/3 rendszerű zoom objektív érkezett az Olympustól, amely jövő január végétől hazánkban is kapható lesz. Az Olympus M.Zuiko Digital ED 12-50 mm F3.5-6.3 EZ optika finom és halk, elektromágneses elven működő zoom-mechanizmusa kiküszöböli a kézi zoomállítás okozta bemozdulásokat, tehát állóképek mellett tökéletes filmfelvételhez egyaránt. A zoom sebessége ráadásul állítható és az autofókusz is villámgyors. Az ekvivalens 24-100 mm gyújtótávolsági tartománnyal rendelkező lencserendszerrel akár makrózni is lehet (0,72x nagyítás 20 és 50 cm közt), legkisebb fókusztávolsága 20 cm.

Az újdonság kiváló képminőséggel is szolgál majd, hiszen két aszférikus lencsetaggal és többrétegű lencsebevonattal is ellátták. Újdonság az L-Fn feliratú gomb, aminek megnyomásával az AF rendszert ideiglenesen kiiktathatjuk, így nem fókuszál félre a rendszer. Az élességállító gyűrűt AF mellett is lehet használni, így kézzel bármikor felülbírálhatjuk az automatikát.

Az Olympus M.Zuiko Digital ED 12-50 mm F3.5-6.3 EZ objektív, melyet akár kitben is megvásárolhatunk majd a legújabb PEN fényképezők bármelyikével, por- és fröccsenésálló, tehát zordabb körülmények között is nyugodtan használhatjuk. A 2012. január végétől kapható termék 139 990 forintért lesz megvásárolható.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.