Lezárult az MLZphoto nyereményjátéka

Ma délben lezárult az MLZphoto blog nyereményjátéka, kérlek benneteket, most már ne küldjetek újabb megfejtéseket! A jelentkezők válaszainak elemzése zajlik, este 18.00-kor eredményhirdetés következik a nyeremények és nyerteseik kihirdetésével!

Jó sokan vettetek részt a játékban, azonban a helyes válaszokat csupán 46-an tudták. Bevallom, kicsit gonosz volt az első kérdés, de a zárójeles felkiáltójelet és a vastagon szedett szöveget segítségként tettem oda. Aki azonban elolvasta tippjeimet, azoknak nem okozott gondot a helyes válaszok összeállítása. Íme a megoldások:

1) Mikor mutatták be az első (!) Nikon fényképezőgépet, ami a „Nikon 1” nevet viselte?
Válasz: 1948-ban (http://www.europe-nikon.com/hu_HU_N1/story.page?)

2) Nevezz meg három fontos különbséget a Nikon 1 J1 és a V1 között!
Válasz: A V1-ben van mechanikus zár is, a J1-nek van beépített vakuja, a V1-nek van beépített keresője. (Ennél a pontnál többféle megoldást elfogadtam, mint például tömegre, méretre, váz anyagára irányuló válaszokat is)

3) Hányféle színben kapható a Nikon 1 J1 fényképezőgép?
Válasz: Öt színben kapható a J1 (fehér, fekete, piros/vörös, ezüst és rózsaszín). (Azt is elfogadtam, ha valaki azt írta, hogy négy színben, mert a fekete nem szín és a felsorolásnál zárójelbe tette az ötöst)

Frissítés: Akármennyire is sajnálom, négy jól válaszolót ki kellett zárnom közben, mert nevük nem szerepel az MLZphoto facebookos oldalán a követők közt 🙁 A halmaz tehát csökkent 46-ra.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.