Mi várható a Sony műhelyéből jövőre?

A 2011-es év nem volt könnyű a japán gyártóknak. Tavasszal földrengés és szökőár Japánban, majd nyár végéttől áradások Thaiföldön, melyek az ottani iparvidék létesítményeit is súlyosan megrongálták. Ezek miatt valószínűleg több helyen módosulni fog a gyártók jövőre tervezett „ródmepje”, így a Sonyé is. Lássuk, mi mindent várhatunk (ezek a sonyalpharumors.com spekulációi, nem lefixált bejelentések):

Január: új kompakt fényképezőgépek

Február-március: egy új NEX masina és több objektív a NEX rendszerhez. Az eredeti tervekben három optika szerepelt, de ez módosulni fog, szerencsére jó irányba (több objektívet fognak bemutatni, köztük lesz pár palacsinta is)

Április-június: még egy új NEX gép érkezik és az említett obik közül egy-kettő be lesz jelentve, de jön egy csúcskompakt és egy új NEX videokamera is. Igazi újság azonban az A99 érkezése lesz ezekben a hónapokban, ami mellé több optika is társul majd (pl. 50 mm F1.4)

Augusztus-szeptember: valószínűleg a Photokina idejére tartogatja a Sony az új full frame szenzoros zászlóshajójának bejelentését, ami 36 MP-es és hibrid bajonettes lesz. Szintén várható pár NEX optika megjelenése.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.