Új Canon kompakt fényképezőgépek jelentek meg a láthatáron

Izgalmas volt a mai nap bejelentések szempontjából, hiszen végre hivatalos forrásból is megpillanthattuk a Nikon D800 dSLR fényképezőjét és a Canon is kiadta a várva várt EF 24-70 mm F2.8L II USM objektívet. Amiről azonban majdnem megfeledkeznek az emberek, az mégis csak az a szegmens, ami eltartja a nagy neveket. Igen, ezek a kompakt fényképezőgépek, melyek világszerte több milliós számban találnak gazdára. A Canon ma több ilyen klassz kis masinát jelentett be, íme a sajtóanyag idevágó részlete:

IXUS 510 HS és IXUS 240 HS

Az új, érintőképernyős modellek a prémium kialakítást a Canon termékekre jellemző képminőséggel és új Wi-Fi funkciókkal ötvözik, így még egyszerűbben rögzíthetők és azonnal megoszthatók a fényképek és Full HD videók. A kiváló minőségű és kisméretű, 12x optikai zoommal, valamint praktikus és divatos kialakítással rendelkező IXUS 510 HS tökéletes fényképezőgép azoknak a elhasználóknak, akik számára fontos a stílus. A karcsú és elegáns IXUS 240 HS szórakoztató funkcióinak köszönhetően pedig a felhasználók bárhol és bármikor elkészíthetik és megoszthatják a felvételeiket.

PowerShot D20 

A fényképezőgéppel akár szélsőséges körülmények között is kivételes minőségű felvételek, illetve Full HD (1080p) videók rögzíthetők. A víz-, ütés-, fagy- és porálló, robusztus és sportos házban található, fejlett képalkotó technológiának köszönhetően a modell ideális megoldás még extrém helyzetekben is.

PowerShot SX260 HS és PowerShot SX240 HS

A 20-szoros optikai zoomot fejlett képalkotó technológiákkal egyesítő elegáns és modern fényképezőgépekkel részletgazdag fényképek és Full HD videók rögzíthetők. A PowerShot SX260 HS modell négy, a PowerShot SX240 HS pedig három színben érhető el, és a trópusi tengerparton eltöltött családi nyaralásokhoz és akciódús kalandokhoz egyaránt ideális választás.

PowerShot A sorozat

A PowerShot A810 és a PowerShot A1300 fényképezőgépek a Canon piacvezető képminőségét egyszerű és könnyen használható funkciókkal egyesítik, így bármilyen felvételhez – a családi csoportképektől a kültéri eseményekig – sokoldalúan használhatók. A karcsú és stílusos PowerShot A2300 és a PowerShot A2400 IS azok számára ideálisak, akiknek fontos a stílus, és szórakozás közben is fényképeket és HD minőségű videókat szeretnének készíteni. Az új PowerShot A3400 IS a Canon első PowerShot A sorozatú modellje, amelyben rugalmas és intuitív kezelést biztosító, 7,5 cm képátlójú LCD érintőképernyő található. A PowerShot A4000 IS pedig az első olyan modell, amely nagy teljesítményű, 8-szoros optikai zoom objektívvel biztosítja, hogy a felhasználók még közelebbről örökíthessék meg a témákat.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.