Újabb objektívek érkeznek a m4/3 rendszerhez az Olympustól

Nagy fényerejű portré- és egy makró objektív érkezett az Olympustól. A sajtóanyaghoz igazából nincs mit hozzáfűznöm, minden kiderül belőle. Sajnos, termékfotókat egyelőre nem kaptam, később majd teszek fel a bejegyzéshez. Íme:
 
„A Mikro-NégyHarmad rendszerű fényképezőgépek egyre csak bővülő tábora 2012-ben két újabb szuper-csúcsminőségű objektívvel gyarapíthatja készletét: a portrékhoz ideális M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8 objektívvel, illetve a természetfotózáshoz ajánlott M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 makró objektívvel.
 
M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8
 
A nagy fényerejű objektív tág rekesze gyenge fényben, vagy akár fedett sportesemények fotózásához is kiváló teljesítményt nyújt. De nagyszerűen használható stúdióban – a Mikro-NégyHarmad rendszerű fényképezőgépek használói itt is ragyogó portréfelvételeket készíthetnek. A felépítés minősége hozza az M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2 által igen magasra tett mércét, az elegáns, teljesen fémből készült kivitel pedig a top MFT fényképezőgépekkel alkot tökéletes egységet – például az Olympus PEN gépekkel, vagy az új E-M5-tel.
 
 
M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Makró
 
Az új high-end Olympus OM-D nagyszerű első kiegészítője. A speciális makró objektív masszív, por- és cseppálló házat kapott, így zord körülmények között is gond nélkül használható. A növény és állatvilág csodaszép részletei szinte életre kelnek a maximum 1:1 nagyítású és 19 cm legkisebb gyújtótávolságú objektív használatával.
 
 
Mindkét objektív modellje megtekinthető a CP+ Photo and Camera Imaging Show kiállításon, Yokohamában, 2012. február 9. és 12. között. Az ár és a forgalomba kerülés pontos dátuma hamarosan kiderül.”
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.