Megjelent Máté Bence első interaktív könyve iPadre

A láthatatlan természetfotós” című ekönyv igazi különlegesség: a 170 oldalas mű több mint 200 bámulatos fotó mellett kilenc HD-videót is tartalmaz.
 
Máté Bence 2010-ben Az év természetfotósa világpályázaton a „Marvel of Ants (Árnyjáték)” című képéért a verseny 46 éves történetében első magyarként nyerte meg a természetfotózás Oscar-díjának tartott „Az év természetfotósa 2010” (Veolia Environnement Wildlife Photographer of the Year) díjat, valamint a legkiemelkedőbb kollekcióért járó elismerést, az Eric Hosking-díjat. Ez utóbbi díjat 2011-ben 2005 óta negyedszer hozta el, ezzel megdöntve a francia Vincent Munier 9 éve fennálló rekordját. 2010-ben jelent meg első könyve, melynek címe: Láthatatlanul. "Láthatatlan madárfotós" címmel a Spektrum Televízió produkciójában díjnyertes háromrészes sorozat készült a művészről.
 
 
Képei a National Geographic 100 legjobb természetfotót tartalmazó válogatásába is bekerültek. 2012. árpilis elején a legnagyobb példányszámú brit napilap, a The Sun mutatta be a világhírű magyar fényképészt, akinek az természet legpompásabb teremtményei új oldalukról mutatják meg magukat, köszönhetően Bence különleges  „láthatatlan” természetfotózási technikájának.
 
A „The Invisible Wildlife Photographer”  („A láthatatlan természetfotós”) interaktív kiadványt a GoodBook Hungary Kiadó jelentette meg. A könyv megvásárolható az iBookstore-ból, 9.99 eurós áron. A nemzetközi kiadást hamarosan követi a magyar nyelvű változat is. A könyv pedig ezen a linken szerezhető be.
Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...