Wi-Fi-s utazó fényképezők a Samsungtól: WB150F és WB850F

Már Magyarországon is kaphatók a Samsung legújabb, nagy optikai zoomtartománnyal és Wi-Fi kapcsolattal rendelkező fényképezőgépei, a WB150F és WB850F.
 
A WB-sorozat már megszokott előnyei mellett a két modell újdonsága a Wi-Fi-kapcsolódás képessége, amellyel a képek megosztása és tárolása a korábbinál jóval egyszerűbbé válik. Az automatikus mentés funkciónak köszönhetően a felhasználóknak nem kell többé kábelekkel bajlódniuk, hogy képeiket lementsék számítógépükre. Tárolásukat pedig akár ingyenesen az interneten, a Samsung AllShare Play és a Microsoft SkyDrive felhő alapú szolgáltatásaival is megtehetik, így azok bárhol és bármikor elérhetők lesznek.
 
A WB150F 18-szoros optikai zoommal, 14,2 megapixeles szenzorral, valamint 24 mm-es nagylátószögű objektívvel rendelkezik, így a gép nemcsak az egész látómező legapróbb részleteit tudja közelebb hozni a felvétel készítőjéhez, de beltéri fotózás esetén is minden ráfér a képre. A beépített optikai képstabilizátornak (OIS) köszönhetően pedig a fotó nem mozdul be.
 
 
A Samsung 2012-es csúcskategóriás kompakt fényképezőgépe a WB850F, amely a 21-szeres optikai zoom és a 14,2 megapixeles szenzor mellett a GPS-nek, valamint a WiFi-képességnek és az arra épülő szolgáltatásoknak köszönhetően fotó-megosztási szempontból már-már az okostelefonokével megegyező tudással rendelkezik. A készülék a legújabb BSI CMOS képérzékelő technológiát használja, amellyel még gyenge fényviszonyok mellett is jó képminőség érhető el. A WB850F modell GPS és Live Landmark funkcióinak köszönhetően a felhasználók utazás során térképeket is letölthetnek a készülékre, és egy gombnyomással további helyhez kapcsolódó információkhoz juthatnak. A kamera digitális iránytűjével a fotós megnézheti a pontos helyzetét, és azt is, hogy milyen messze van úticéljától.
 
 
A WB850F-fel 1080@30p és 1080@60i formátumú Full HD, míg a WB150F segítségével 720@30p felbontású HD videók készíthetők. Mindkét modellen elérhető a teljes kézi (manuális) vezérlés, az optikai képstabilizátor és a Smart Auto 2.0 funkció, amely automatikusan segít kiválasztani a legmegfelelőbb beállítást. Az újdonságok már kaphatók Magyarországon a következő ajánlott bruttó végfelhasználói árakon: WB150F 59 990 Ft, WB850F 94 990 Ft.
Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...