Bemutatkozik az Olympus Tough TG-1 iHS strapafényképezője

Igen magasra tette a lécet az Olympus a legújabb strapafényképezőjével, a Tough TG-1-gyel, ami minden idők legellenállóbb kompakt fényképezőgépe lett. A Tough család új zászlóshajója 12 méteres mélységig vízálló, kétméteres magasságból leejtve sem lesz baja, a mínusz tíz fokos hideg sem árt meg neki, a sivatag homokja sem juthat be a belsejébe és akár jelen hír írójának súlyát is kényelmesen elviseli: a TG-1 akár 100 kilós terhet is elbír.

 
Azonban elsősorban mégsem ezekre a képességekre büszke az Olympus, hanem az olyan részletekre, mint például a négyszeres átfogású (ekv. 25-100 mm) optika F2-es induló fényértékére, ami ebben a kategóriában egyedülálló, vagy az iHS (intelligence, High Sensitivity, High Speed – avagy intelligencia, nagy érzékenység és nagy sebesség) rendszerre, amelynek köszönhetően különösen gyors a masina működése, reagálása.
 
 
Egyéb jellemzők a teljesség igénye nélkül: tükröződésmentes OLED kijelző 610 000 képpontos felbontással, beépített GPS egység, 12 MP felbontású képérzékelő (hátulról megvilágított CMOS), TruePic VI jelfeldolgozó processzor, szupermakró mód (akár 1 cm is lehet a tárgytávolság), Full HD felbontású filmfelvétel, kettős képstabilizátor, mágikus szűrők, 3D fotózás, szuper-felbontású zoom funkció, beépített LED segédfény, vagy a panoráma funkció.
 
 
Az új Olympus Tough TG-1 iHS strapafényképező ezüstszínben vásárolható meg bruttó 134 990 forintos áron. Kapható hozzá halszem konverter (49 990,-), tele konverter (44 990,-) és konverter adapter (6 990,-).
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.