A bőségszaru titka

Ha rendszeresen olvasod a blogot, valószínűleg találkoztál a nyereményjátékkal és a sorsolással, ahol díjakat lehetett elnyerni. Páran már kérdezték tőlem emailben, hogyan lehet egy ajándékcsomagot előkészíteni úgy, hogy „mutatós” legyen. Hogyan tegyük be a sok ajándékot a tasakba, hogy azok láthatóak is legyenek és megkapjuk a „bőségszaru” hatást? Nos, mi sem egyszerűbb ennél, gyere, megmutatom!

csomag1.jpg

Most légy szíves, ne a művészi részét nézd a fotónak, hanem a tartalmát. Gyorsan összedobtam az itthon található holmikból egy „ajándékcsomagot”, amihez egy egyszerű húsvéti ajándéktasakot, pár vastag kéztörlőt, egy csomag írható DVD lemezt, egy könyvet és egy dísznehezéket használtam. Fontos lépés az előkészítés során, hogy a tasak alja nehezebb legyen, mint a felső része, ahova a termékeket helyezzük el. Most alulra nehezékként a DVD csomagot tettem, de bármi más is megfelel, aminek kellő a súlya.

csomag3.jpg

A törölközőkből annyi kell, hogy az ajándékok jó része látható legyen – fenti példánál a tasaknak körülbelül a 3/4-éig pakoltam őket szépen összehajtogatva. A könyvnek emelő szerepe volt, hogy a fotós könyv a kis dobozok mögött kiemelkedjen és látni lehessen azt is. Minél nagyobb a szatyor (dísztasak) és minél több csomagolandód akad, annál szebben és érdekesebben lehet megcsinálni a bőségszarut! Remélem, kedvet kaptál te is és látok majd hasonlót tőled is!

csomag2.jpgsorsolasdijak.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.