Apró problémák a Canon EOS 650D-vel

A Canon két figyelmeztetést is közzétett a legújabb belépő/alsó közép kategóriás dSLR vázukkal kapcsolatosan. Az EOS 650D gumiborítása esetenként kifehéredhet és az érzékenyebbeknél ritka esetben allergiás tüneteket produkálhat. A május 31. és június 15. között gyártott példányoknál véletlenül túl sok kötésgyorsítót használtak, így ennek tudható be a szokatlan viselkedés. A gyártó elérhetővé tett egy oldalt, ahol a készülék tulajdonosai leellenőrizhetik, hogy saját példányuk érintett-e a témában. Ennél a vizsgálatnál csupán a fényképezőgép sorozatszámát kell begépelni az adott űrlapon, ami itt található.

650d.jpg

A másik probléma igazából nem is probléma, csupán „esztétikai”malőr. Itt arról van szó, hogy az EOS 650D-vel készített fényképek EXIF adataiban a készülék Japánban használatos neve, az „EOS Kiss X6i” látható. A gyártó elmondása szerint ebben a kérdéskörben az összes EOS 650D érintett, amelynek sorozatszámának második számjegye „3”.

Akinek a két jelenség közül bármelyik érinti saját Canon EOS 650D fényképezőjét, az vegye fel a kapcsolatot a Canon hivatalos szervizével.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.