Védd a géped: easyCover gumipajzs immár a Nikon D3200-hoz is

Érdekes terméket kínál a discovered.nl rotterdami holland cég: a 2006 óta fényképezőgépekhez szánt kiegészítők forgalmazásával foglalkozó csapat olyan védelmi rendszert kínál többféle fényképezőgéphez, ami megóvja azt ütések, csúszások, koccanások és egyéb fizikai behatásokból eredő sérülésektől. Legújabb ilyen jellegű kiegészítőjük a Nikon D3200-hoz készült „gumiruha”, ami a váz teljes funkcionalitásának megőrzése mellett képes a védelmi feladatának elvégzésére.

easycover3.jpg

A vékony, de kellően strapabíró szilikonos anyagból gyártott easyCover felületi kiképzésével a fogási kényelmet és biztonságot is növeli. Minden egyes fényképezőgép típushoz egyedi védőruha készül, így biztosított a tökéletes illeszkedés és az akadálymentes működés. Arra azonban felhívja a gyártó a figyelmet, hogy az easyCover termékek nem használhatóak együtt az egyes vázak külön markolataival (persze, semmi sem lehetetlen, aki mégis így szeretné használni gépét, csak vágja ki a pajzs alját, hogy a markolatot fel lehessen csavarozni a vázra).

easycover4.jpg

A Nikon D3200-hoz készült easyCover ráadásul nem is drága, 30 euró alatt lehet hozzájutni a webshopban, ezen a linken. Másfajta fényképezőgéppel rendelkezőknek sem kell szomorkodniuk, jelenleg ezekhez a típusokhoz lehet megvásárolni a védő öltözéket:

easycover5.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...