Vásárolj ékszert fényképezőgépednek!

Bár még messze a karácsony, az igazi fotós már most elkezd azon töprengeni, vajon mivel lephetné meg kedvenc fényképezőgépét az év ünnepén. 

Gyakran szorul ökölbe a hétköznapi fotós gyomra, amikor egy híres, neves, német márka egy-egy gépének „különkiadása” jelenik meg az értelmetlenebbnél is értelmetlenebb elfajzás burkába bugyolálva egy kisebb lakás áráért, de amit most találtam, az még a zöld marhabőrrel bevont, polírozott titánvázas ékszer-gépekre is felteszi a koronát – majdnem a szó soros értelmében véve. Történt ugyanis, hogy egy japán figura, Jay Tsujimura, úgy gondolta, nem elég ékesek „kedvenceink”, ezért mindenképp kell még valami apróság, amivel egyrészt még drágábbá, másrészt még giccsesebbé lehet tenni azokat a drága masinákat.

bling_sm.jpg

„Ékszer a gépednek!” – ja, már hiányzott, mint falat kenyér, mint bicikli a halnak, vagy a szóró só a fának – de ne utálkozzunk ennyire, ha van rá kereslet, hát hadd vigyék. Ha épp nem használod a rendszervakut, akár kis csillogó ékszert is csúsztathatsz a vakusaruba. Vagy: az exponáló (vezetékes távkioldójának) furatába is tekerhetsz csinos, de legalább kényelmetlen díszkiegészítőt. Nos, Tsujimura San (egyelőre?) kétféle stílusban kínálja mindezt az igényes fotósnak. „Premium Lizard” és „Premium Floral” közül választhat az ügyfél. Míg a Floral (virágminta) a kovácsoltvas kerítések egyes díszítőelemeire hajaz, addig a Lizard a hüllők pikkelybőrére hasonlító felülettel tetszeleg. A csecsebecséket a JAY TSUJIMURA TOKIÓ mintaboltban lehet megvásárolni, de a művész az internetes kapcsolatfelvételre is buzdít oldalán, ami itt tekinthető meg.

A 925-ös ezüstből formált ékszerek többféle fényképezőgéphez vásárolhatók meg, mint például a FujiFilm X10, X-Pro 1, X100, a Nikon vakusarus gépeihez, vagy a Ricoh termékeihez. A vakusaruba illeszkedő szépségek ára egységesen 24 150 yen, míg a „puha kioldó” 17 850 (Floral), illetve 24 150 (Lizard) japán yenbe kerül (70 000, illetve 52 000 forint). Egészségünkre!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.