Linkajánló: Angyalifotó

Ha elég kitartóan keres az ember, akkor talál érdekeset, s szépet is. Erre bizonyíték az Angyalifotó oldala, ahol esküvő, gyerek, glamour, tájak, városok, emberek és „minden más” szerepel a portfólióban – a kollekcióból nekem legjobban a „tájak” és az „egyéb” kategóriák fényképei tetszettek, de mindenkinek ajánlom, nézze meg a többi könyvtárat is, mindenhol számos szép, ötletes fotó várja a kíváncsiskodót. A szerző saját szavai a bevezetőben:

angyalifoto.jpg

„Csodákkal teli világban élünk, mégis oly kevesen vesszük észre őket … a földön magányosan heverő vajas kiflit, egy mozdulatot két idegen között, egy árnyékba bújt csilingelő kacagást vagy azt a mosolyt, amit épp a megfelelő pillanatban küldtek nekünk Odaföntről.

.. a szeretet láthatatlan lebegését a világ felett csak az láthatja meg, akinek benne van a szívében, a szemében, a kezeiben, az ujjaiban és minden egyes idegszálában … aki nem csak nézni, de látni is akar.

Így látok én is. Nem mindig, de néhanapján. És ezt szeretném megmutatni Mindenkinek, akivel egy úton járok … akihez szólnom kell.

Hadd mutassam meg hát a világot az én szemeimmel..”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.