Új firmware érkezett a Canon EOS 1Dx-hez

A legújabb alapszoftver a Canon EOS 1Dx-hez az 1.0.6-os verziószámot viseli. A Windows és Mac OS X alá elérhető frissítés alábbi hibákat javítja, illetve alábbi fejlesztéseket tartalmazza (idézem a canon.hu oldalt):

2_EOS-1D X_bodyonly_slant_EUR.jpg

„Az 1.0.6 készülékszoftver-verzió a következő javításokat tartalmazza.

1. Kijavítja azt a hibát, amely miatt az AF-finombeállítás nem hajtható végre megfelelően.

2. Kijavítja azt a hibát, amely miatt bizonyos objektívek*1 és extenderek*2 kombinációjának használata esetén a kép mögéfókuszálttá válik.

*1) EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM vagy EF 200 mm f/2L IS USM
*2) EF 1,4x III extender vagy EF 2x III extender

3. Kijavítja azt a hibát, amely miatt a fényképezőgépen megjelenik az Error 80 hibakód, ha a fényképezőgépet sötétben (esetleg fent hagyott objektívsapkával vagy vázsapkával) kapcsolják be.

4. Kijavítja a következő hibát: ha két CF-kártya van a fényképezőgépben, és a „Szabványos” vagy az „Autom. kártyával” beállítás van kiválasztva a [Rögz. funk.+kártya-/mappavál.] felvételi mód mellé, aztán az egyik CF-kártyát eltávolítják majd visszahelyezik a kártyanyílásba, a rögzítésre és a képek lejátszására kijelölt kártya helyett a gép a másik CF-kártyát használja.

5. Kijavítja azt a hibát, amely miatt az AF-finombeállítás értéke hibásan jelenik meg az elkészített képek EXIF adatai között.

6. „O” vagy „X” jelenik meg annak jelzésére, hogy a képek átvitele sikeresen megtörtént-e az FTP protokollon keresztül a WFT-E6 vezeték nélküli adó használatakor.”

Az új firmware a Canon magyar honlapjáról is letölthető, mégpedig innen.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.