A Canon EOS 7D ismét új firmware-t kapott

Ismét frissült a Canon méltán népszerű dSLR fényképezőgépe, az EOS 7D. A szoftvercsomag ezúttal a 2.0.3-as számot viseli és alább fejlesztéseket, javításokat tartalmazza (idézem a canon.hu idevágó oldalán található szöveget):

7d.jpg

„A 2.0.3 készülékszoftver-verzió a következő javításokat tartalmazza:

1. Kijavítja azt a hibát, amely miatt a fényképezőgép leáll az automatikus kikapcsolás beállításakor.

2. Kijavítja azt a hibát, amely miatt a sorozatban készíthető képek maximális száma kevesebb, mint a keresőben megjelenő tényleges szám.

3. Kijavítja azt az LCD kijelzőn megjelenő hibás üzenet, amely a fényképezőgépen szerkesztett RAW képek elmentésekor jelenik meg (ezek a hibák nem jelennek meg japán és a koreai nyelven).

A fent felsorolt javítások a 2.0.0 készülékszoftver-verzióban tapasztalható hibákat orvosolják. Ezek a hibák nem jelentkeznek az 1.2.5 vagy régebbi szoftververziók esetén.

Ha 1.2.5 vagy régebbi verzióról 2.0.0 vagy 2.0.3 verzióra frissíti a fényképezőgép szoftverét, a fényképezőgép számos új funkcióval bővül. Az új funkciókkal kapcsolatos részleteket megtekintheti a „2.0.0 verzió javításai” alatt a korábbi készülékszoftver-verziók leírása között.

Ok:

A 2.0.3 verzió a legfeljebb 2.0.0 szoftververzióval rendelkező fényképezőgépekhez készült. Ha a fényképezőgép szoftververziója 2.0.3, nem kell frissíteni a készülékszoftvert.

A 2.0.0 vagy 2.0.3 verzióra való frissítést követően a fényképezőgép nem állítható vissza korábbi készülékszoftver-verzióra (1.0.7-1.2.5).

Ha a fényképezőgépet korábbi verzióról (1.0.7–1.2.5 verzió) frissíti a 2.0.0 vagy 2.0.3 szoftververzióra, a következő beállítások visszaállnak alaphelyzetbe.

Dátum- és időbeállítás

A fényképezőgépen tárolt objektív peremsötétedés-korrekciós adatok.

Ha az új, 2.0.X verziójú készülékszoftverre frissített EOS 7D fényképezőgépet a WFT-E5 B vezeték nélküli adóval használja, a WFT-E5 B adó szoftverét frissíteni kell a legújabb, 1.0.7 verzióra; máskülönben nem lehet használni.

Néhány alkalmazás korábbi verziója nem támogatja azon funkciókat, amelyek az új készülékszoftver telepítése során kerültek hozzáadásra. Azt se feledje, hogy az EOS Utility programot is a legújabb verzióra kell frissíteni, mielőtt a frissített EOS 7D fényképezőgéppel használni tudja. A frissített EOS 7D fényképezőgépet (2.0.0 vagy 2.0.3 verzió) ajánlott a legújabb alkalmazásokkal használni, amelyek letölthetők a honlapunkról (lásd az alábbi listát).

EOS Utility 2.11.4 vagy újabb verzió
(Támogatott operációs rendszerek:: Windows 7/7 SP1/XP SP3/Vista SP2?Mac OS X 10.6/10.7 verzió)

Digital Photo Professional 3.11.31 vagy újabb verzió
(Támogatott operációs rendszerek: Windows 7/7 SP1/XP SP3/Vista SP2?Mac OS X 10.6/10.7 verzió)

ImageBrowser EX 1.0.1 vagy újabb verzió
(Támogatott operációs rendszerek:: Windows 7/7 SP1/XP SP3/Vista SP2?Mac OS X 10.6/10.7 verzió)

A legújabb alkalmazásokra vonatkozó rendszerkövetelmények eltérőek lehetnek a már korábban a számítógépre telepített alkalmazások követelményeitől. A rendszerkövetelményekkel kapcsolatos információk megtekinthetők a honlapunkon.

A felhasználói kézikönyvet a fejlesztéseknek és a hozzáadott funkcióknak megfelelően frissítettük. Kérjük, töltse le a legújabb készülékszoftvert és felhasználói kézikönyvet a honlapunkról.

A fényképezőgép-szoftver frissítésekor a készülékszoftver letöltése előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.”

A javítás a Canon magyar honlapjáról tölthető le Mac OS X és Microsoft Windows alá erről a weblapról.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.