Jackar 34 mm F1.8 objektív m4/3 és NEX rendszerekhez

A Jackar Optical egy érdekes kis manuális objektívet mutatott be Sony NEX és m4/3 fényképezőgépekhez. A gyártó a honlapján nem sokat árul el termékének műszaki adatairól, annyi azonban biztos, hogy 34 mm-es a gyújtótávolság és F1.8 a maximális rekeszérték. A Jackar Snapshooter tubusa a leírása szerint valamilyen fémötvözetből készül (tömege 145 gramm), mérete 48 x 53 mm és szűrőmenetének átmérője 37 mm. Arról, hogy az írisz hány lamellából áll, nincs információ, csupán annyit írnak, hogy „egyedi” az optika háttérmosása. Az objektívet szép díszdobozban kapja a rendelő, amelyben fém(es) napellenzőt és bőrtokot is találunk. Csupán az ára gyanús: potom 190 dollárt kérnek a szettért.

jackar.jpgjackar2.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

  • foveon

    sosem hallottam errol a cegrol. gyanus hogy ez az olcso ar (aminek mondjuk nem vagyok ellene) es ez a kulonleges elmosasi igeret valami gagyi lomo szeru dolgot rejt… na majd meglassuk ha lesz rola valami rendes teszt.

  • @foveon: szerintem nem csak te nem hallottál róluk. például én sem ismerem őket.

  • foveon

    @MLaca: pedig jo lenne meg alternativa az egyszeru fix, jo minosegu nem tul draga obikra a cosina mellett. persze lehet hogy ez az ize ki se rajzolja a leica meretet oszt azert (is) tud olcso lenni.
    persze vannak probalkozasok bar eleg kis szerias szinten, ott van a jch-n mindig nyomott MS-Optical objektivek.