Halálos baleset történt „Rooftopping” közben

A napokban írtam egy hírt pár orosz srácról, akik minden magas épületet és építményt megmásznak, csak hogy fényképezhessenek a leglehetetlenebb és legveszélyesebb helyszínekről. Csoda, hogy közülük még nem halt meg senki, mert az egyre több „siker” bizony egyre nagyobb elővigyázatlanságot szül, aminek sosincs jó vége.

Gyerekek, ne másszatok fel házak tetejére, főleg ne engedély és biztonsági óvintézkedések nélkül! A nagyvárosokban egyre nagyobb divattá vált a „Rooftopping”, azaz a „tetőkön, mindenek felett” fényképezés. Tény, hogy a magasból lélegzetelállító fotókat lehet készíteni és kemény csávó is lehetsz a haverok előtt, ha valami ordenáré veszélyeset csinálsz eközben. De nem éri meg a pillanatnyi hírnév azt a fájdalmat, amit családodnak okozol, ha eközben meghalsz!

Máris történt egy halálos baleset az Egyesült Államokban, ahol egy 23 éves srác lelte halálát. A fiatalember barátnőjével vacsorázott az Inter Continental Hotel egyik éttermében, majd úgy döntöttek, felmennek a 42 emeletes szálloda tetejére. A tető azonban nem volt elég, a srácnak fel kellett másznia még a kéményre is, hogy onnan kattintgasson. Ez a döntése végzetesnek bizonyult, ugyanis megcsúszott és belezuhant a kürtőbe. A majdnem hétméteres esés még nem végzett az arccal, aki beszorult a kéménybe. Onnan még sms-t tudott küldeni a barátnőjének, hogy hívjon segítséget. Az igen forró kürtőben azonban összeégette magát és – vélhetően – füstmérgezést is kaphatott. A tűzoltók négy órás megfeszített munka árán tudták csak kiszabadítani az addigra eszméletlen fiatalt, aki a kórházba szállítás közben életét vesztette. (Forrás: cbsnews.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.