Hét új kompakttal jelentkezett a Sony: íme, a WX200, WX80, WX60, W710, W730, TF1 és H200

„Okosabbak, könnyebben kezelhetőek és ellenállóbbak az új Sony Cyber-shot fényképezőgépek” – így hangzik a gyártó sajtóanyagának első sora, ami igazán bizalomgerjesztő. „Továbbfejlesztett fotózási funkciókat, egyszerűbb és gyorsabb képmegosztási lehetőséget, és a kezdő fotósokat segítő megoldásokat kínálnak az új, időjárás álló fényképezőgépek.” – s így folytatódik a szöveg, amiből tisztán kivehető, hogy a Sony a legfrissebb WX modellekkel egyértelműen meg kívánja lovagolni a legújabb trendeket, miszerint a fotóinkat azonnal meg szeretnénk osztani a közösséggel.

sony_tabla.jpgW710_front_black.jpgAkár Full HD felbontású mozgóképek rögzítésével, Exmor R CMOS szenzorral, fejlettebb optikai rázkódásvédelemmel (Optical SteadyShot) – ami az előző évi kínálatnál négyszer hatékonyabb működést ígér – „Superior Auto” móddal, a WX200 és WX80 modellekbe épített Wi-Fi modullal (amivel a készített képeket azonnal okostelefonunkra, táblagépünkre küldhetjük a PlayMemories Mobile alkalmazás segítségével, majd egyszerűen feltölthetjük közösségi oldalainkra, vagy a vezeték nélküli kapcsolat segítségével fotóinkat hálózatba kötött televízión is megtekinthetjük), Wi-Fi-n keresztüli távvezérlési lehetőséggel (okostelefon segítségével) és még számtalan más érdekességgel csábítanak a WX modellek.

WX200_front_silver.jpgAz új Cyber-shot fényképezőgép-család újdonsága a Beauty Effect, ami simább, ráncmentes bőrt varázsol, a félig lezárt szemeket tágabbra nyitja (ehhez hasonlót már más gyártók egyes modelljeiben is láthattunk), kifehéríti a fogakat és csökkenti a homlok becsillanását. A funkció számos korábbi számítógépes képszerkesztő utómunkálatot válthat ki.

WX60_Front_black.jpg

„A Cyber-shot TF1 fényképezőgép a sportemberek elnyűhetetlen eszköze lehet. Minden körülmények közt képes helyt állni, akár hóban, homokban, porban, fagyban és 10 m mélységig még vízben is. Sportos, rázkódásnak ellenálló házat kapott, amelyek egyszerű tartani és kialakításánál fogva a kezelését sem lehet elügyetlenkedni, így alkalmas akár hegymászás, vagy biciklizés közbeni fotózásra is. Az LCD fényerejét automatikusan szabályozza, így könnyítve meg a külső vagy belső helyszíneken történő fotózást.

TF1_water_blue.jpg

A Cyber-shot H200 objektív csere nélkül is profi szintű fotózási élményt kínál. Az ergonomikus kialakítású ház és DSLR gépekhez hasonló stílus a Sony Alpha cserélhető objektíves sorozatához igazodik.

H200_Front.jpgA könnyű, kompakt kialakítású Cyber-Shot W730 igazán egyszerűvé teszi a mindennapi fotózást, amíg a W710 nagyméretű kezelőszerveivel könnyíti meg a fényképezést a kezdők számára. Segítségével bonyolult beállítások nélkül készíthetünk nagyon jó minőségű HD videó felvételeket.”. Az új Cyber-shot paletta 2013 februárjától lesz elérhető Európában.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.