Elszabadult a pokol az eBayen

Hihetetlen, hogy a gazdasági világvállság közepette is úgy fogynak a fényképészeti luxuscikkek, mint a meleg zsemle. A mirrorlessrumors.com oldalon találtam azt a termékcsokrot, amit szinte biztos, hogy egy arab, orosz, vagy ázsiai multi milliárdos fog megkaparintani. Íme:

leica.jpg

A lista első eleme a fenti képen látható 90 mm F4 Elmar objektív. Érdekessége, hogy prototípus és a 1010100 sorozatszámot viseli. A német eBayen jelenleg 21 601 eurón áll az aukció, ami még bő három óráig fogadja az ajánlatokat. Szerinted mennyiért fog elkelni?

nikon.JPG

A második termék egy távmérős Nikon vázra való 35/35 mm F3.5-ös sztereó optikai előtét – jelenleg 36 250 dolláron áll az árverés, amit az amerikai eBayre tettek fel, tehát, ha megvennéd az ár + ÁFA értendő..

bell_howell.JPG

A lista végére maradt a legdrágább tétel, aminek része egy 100 éves, de a kép alapján jó állapotú Bell & Howell 2709 filmes kamera. A hirdetés számomra nem teljesen egyértelmű, hogy most csak egy tétel kerül 400 000 dollárba, vagy egy teljes sor kurblis filmfelvevő. Akárhogy is nézem, ez messze túlmutat a büdzsémen 🙂 (Forrás: mirrorlessrumors.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.