Két új, HP jelölésű fényképezőgép tűnt fel a tömegben

A Hewlett-Packard, más néven HP, már évekkel ezelőtt felhagyott a saját fényképezők gyártásával. Most azonban két új digitális kompakt fényképezőgép tűnt fel az internet mély bugyraiból, melyek büszkén viselik homlokukra varrva a HP jelölést. A HP d3000 egy 16 megapixeles szenzor köré épített bridge gép, melynek 21-szeres átfogású optikája ekvivalens 25 milliméterről indul. A készülékkel legfeljebb 720p-s mozgóképeket lehet készíteni; 26 séma mellett a klasszikus P, A, S, M módok is rendelkezésre állnak. Ára 199 dollár.

d3000.jpg

A másik masina egy roppant kompakt méretű, nos, kompakt fényképező, melynek a HP s510 jelölés jutott. Ez a készülék is 16 MP-es képérzékelő köré épül, amelyre egy ötszörös átfogású, ekvivalens 26 milliméterről induló lencserendszer rajzol. A csöppségért 1 Cent híján 100 dollárt kérnek. Bővebb információért látogass el te is a HP weboldalára.

s510.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • noss

  képzeljünk el egységsugarú vevőket…
  aki egy picit is képbe van fényképezőgépekből, az eljutott* a canon/nikon/kodak-ig. a tájékozatlanság** netovábbja viszont*** nem a casio, hanem a hp! 😀

  * márkaismeret terén
  ** fogalmatlanság
  *** (továbbra is márkában kifejezve)

  direkt poén, hogy misztikus köd fedi a gyártót-tervezőt-licencgazdát-wfu

 • @noss: öh..

 • In Motion

  A HP fenykepezokre en meg a sulinetes idokbol emlekszem. Pofatlanul tul voltak arazva (mint minden masik sulinetes termek is), de vittek mint a cukrot az adokedvezmeny miatt.
  Viszont arra is emlekszem, hogy nem voltak rossz masinak. A Pentaxtol kaptak a lencseket.