Újdonságok a Vanguard kínálatában

A bluechip.hu webáruházban rengeteg újdonság várja az érdeklődő fotóst! Nem csak új táskák (elsősorban hátizsákok és oldaltáskák), hanem állványok és állványfejek is érkeztek, többek között a CES szórakoztatóelektronikai kiállításon bemutatkozott GH-300T pisztolymarkolatos gömbfej, vagy a TBH-250 hagyományos kialakítású gömbfej. Az állványok közt találkozhatunk az ABEO AM-284 alumíniumból készült monopoddal, amely fél kilogrammos tömegével nem nyom sokat, így kiránduláskor sem kell lemondanunk a biztos támaszról, amely bő másfél méteresre húzható ki.

van1.jpgvan4.jpg

Az oldal-/válltáskák közt is akad minden igénynek megfelelő: a Vanguard Kinray Lite 15B BK (fekete) a maga bruttó 8400 forintos árával a legkedvezőbb, de már ebbe a kis táskába is elfér egy nagyobb méretű tükör nélküli rendszerkompakt és számos kellék. Nagy ugrás következik: a Vanguard Vojo 28GR válltáska bár más árkategóriába tartozik, cserébe sokkal több fotós cumó elnyelésére képes. Belső kialakítása nem csak egy tükörreflexes fényképezőgép és 2-3 objektív, hanem egy notebook befogadására is fel van készítve – ideális választás lehet egy városi fotós körúthoz.

van3.jpgvan2.jpg

Aki inkább hátizsákban szereti vinni felszerelését, annak jó szolgája lehet a Vanguard Kinray Lite 48BK (fekete, de létezik zöldben is). Ezt a hátipakkot egy mozdulattal fotósból hagyományos hátizsákká alakíthatjuk, ugyanis dSLR vázat fogadó bélése egyben kihúzható belőle. Bruttó 26 900 forintért a miénk lehet a szintén élettartam garanciával rendelkező termék.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.