Megjelent az Adobe Photoshop Touch tapifonra és táblagépre

Táblagépre 10, okostelefonra csupán 5 dollárt kell fizetni az Adobe legújabb fejlesztésű mobil képfeldolgozó szoftveréért, a Touch-ért. A Photoshop Touch iOS és Android rendszerekhez egyaránt elérhető, így bárki kipróbálhatja a „rendes” Photoshopból átvett alapfunkciókat. A Touch kiaknázza az Apple Retina kijelzős eszközeiben rejlő lehetőségeket, így akár 12 MP-es fájlokat is szerkeszthetünk az alkalmazással, melyeket szinkronizálhatunk az Adobe Creative Cloud felhőjével, hogy később asztali számítógéppel is feldolgozhassuk azokat. A PS Touch előnye egyértelműen abban rejlik, hogy a frissen készített fotókat gyorsan feldolgozhassuk, majd megoszthassuk a közösségi hálón „rendes” PC közbeiktatása nélkül. Bővebb információ a Photoshop Touch-ról az Adobe oldalán olvasható. Az alkalmazás a Google Play Store-ból, illetve az Apple iTunes-on keresztül vásárolható meg a fentebb említett árakon.

Adobe-Photoshop-Touch-550x268.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • odamondó

  Miért kell kétszer megvenni számomra érthetetlen.

 • Nem rossz progi, kipróbáltam, de igazándiból nem látok űrt, amit betölthetne.

 • PicsART app és ingyen van.

  Egyesek szerint még jobb is mint a PS.

 • eßemfaßom meg áll

  ” A Touch kiaknázza az Apple Retina kijelzős eszközeiben rejlő lehetőségeket, így akár 12 MP-es fájlokat is szerkeszthetünk “

  csak én nem látom az összefüggést a kijelző felbontása és a szerkeszthető kép felbontása között?

 • @eßemfaßom meg áll: igazad van, kissé szerencsétlen a fogalmazás. a retina display nagy felbontására akartam hivatkozni (igen, tudom, az sehol sincs a 12 mp-hez képest). majd átírom a mondatot.

 • Rocko-

  valaki próbálta már ezeket?

 • TurboRudi

  PS Express eddig is volt alapvető funkciókra, és igen, a PicsArt ingyenes és mindent tud.

 • fejetlen bárd

  A táblagépes eddig is elérhető volt. Az újdonság a mobilos verzió.

  Szerintem is baromság, hogy kétszer adták ki, elég lett volna a kezelőfelületet átszabni a mobilos igényeknek és az a UI jönne be, amilyen készüléken éppen dolgozol. Mint minden rendes telefon/táblagép alkalmazásnál.

  De azért 15 dollár Adobe léptékkel mérve még mindig “szinte ingyen van” kategória.