Örömbányászat – fotókiállítás

Sajtóközlemény:

A Sony bemutatja az Örömbányászat kiállítást, amely feltárja, hogy mit jelent a boldogság a Magyarországon élő fiatalok számára. Fekete-fehér analóg portré képeken keresztül betekintést nyerhetünk a boldogság személyes módon történő meghatározásába és annak kifejezésébe. Az analóg képek mellett, Filin ‘aliYO’ Ilia digitális Sony World Photography Awards shortlistre került nevezései és Sony NEX-5R fényképezőgéppel készített underground táncos fotósorozata is megtekinthető lesz.

fyler front.jpg

Telep Galéria, Árpilis 18-tól Május 18-ig

aliYO-ról:

A kiállított fotóművész egy szenvedélyes és dinamikus fiatal kortárs fotós, aktuális rálátással a fiatal budapesti felnőttek életére. Filin ‘ali’ Ilia rendezvény fényképészként kezdte 2008-ban, elsősorban underground eseményeken, mely téren jelenleg is aktív. Hamar kiérdemelte az első számú ‘urban’ rendezvény fényképész címet, hiszen csodálatos felvételeket készített mozgásban lévő emberekről hip-hop, street ball, és street art versenyek során, hogy csak néhányat említsünk a munkái közül. Tehetségét a ‘Sony World Photography Awards’ zsűrije is felismerte, ez által az egyik aktuális képe bekerült az idei londoni kiállításukba. aliYO rendszeresen megosztja digitális képeit az interneten, azonban az utóbbi időben megszeretett filmes fényképezőgépével készült alkotásait még nem láthatta a közönség. A kortárs művészet világában aktív emberek folytonos ösztönzése és a népszerűsége növekedésének köszönhetően, a munkáját kedvelők végre megtekinthetik ali első önálló kiállítását.

Kiállítás Megnyitó: Április 18, 18:18

flyer back.jpgMegnyitja: Petrányi Zsolt, művészettörténész, az IBS Művészet Menedzsment vezetője.
Zenél: SoulClap Budapest: DJ One-AB B2B DJ BBP feat Zahár Fanni (fuvola) www.facebook.com/soulclapbudapest DJ Lapidem www.facebook.com/djlapidem

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.