A Samsung máris egy fotózásra kihegyezett Galaxy S4-en dolgozna?

A Samsung állítólag a Galaxy S4-ben bemutatott kameránál sokkal kifinomultabb egységen dolgozik, ami majd a Galaxy S4 Zoom okostelefonban jöhet szembe velünk. A koreai gyártó a Galaxy S4 Zoomot a „fotóskedvű” célközönségnek szánja, olyannyira, hogy a Galaxy Camera 16 MP-es lapkája lesz majd benne. A Super AMOLED kijelző 4,3”-os lesz qHD (960 x 540) felbontással; a belső 8 GB memóriát majd microSD kártyákkal lehet bővíteni. Mivel már a neve is utal rá, szinte biztos, hogy a Galaxy S4 Zoom gumiobjektívet is kap majd – egyelőre azonban nem ismertek a paraméterei. A hír még csak pletyka szinten említendő, azonban ismerve a Samsungot, biztos nem hagyja annyiban, hogy a Nokia learassa a babérokat a hamarosan megjelenő Lumia 928-cal.

galaxy_s4.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • Nagyon helyes. Az ún. szappantartóknak nem látom különösebben a létjogosultságukat, épp ideje, hogy az egyre okosabb mobiltelefonok kiüssék.

  15 éven belül szerintem a nagytöbbség mobiltelefonnal fog fotózni, a tükrösök teljesen el fognak tűnni a felsőközépkategóriával bezárólag, ahogy az LX7 stílusú prémium kompaktok is, minkkettő helyét a DSLM-ek fogják átvenni. Az ultrazoom bridge-ekben viszont nem vagyok biztos, ezekre semmilyen más típusú kamera nem nyújt reális alternatívát (mondjuk, önmagukra sem, de az más kérdés. 😀 )

 • @kesztió: a 20-30-40 ezres szappantartóknak igazából már rég el kellett volna tűnniük, dehát erőltetik a gyártól, mert azt lehet “tömegben” eladni, az hozza a legtöbbet a konyhára..

 • a_bitlisz

  Egyenlőre azzal akarnak időt nyerni, hogy wifi/gps/izé-bizét integrálnak az olcsóbb kamerákba is.
  Akár kooperálhatnának is pl HTC-Canon, vagy BB-Nikon.(Samu/Pana persze nem)
  Kíváncsi vagyok mikor jönnek ki a Canikonék kameratelefonokkal…

 • In Motion

  Nálam alap a kis mélységélesség, tehát a mobilok és az apró szenzoros kompaktok élből kiesnek.

 • @In Motion: te cipeld csak a KF hasselbladot..

 • In Motion

  @MLaca: Ha azt nem is, de egy Leica-t szivesen cipelnek Noctiluxszal. 😉