Fotós szakmai nap lesz a Bluechipben

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a bluechip.hu stábja idén is megrendezi tavaszi fotós seregszemléjét, ahol rengeteg újdonságot lehet majd testközelből megcsodálni, körbeszaglászni. A listán megtalálhatjuk a Nikon legújabb tükörreflexes fényképezőgépeit (D7100, D800, D600, D5200), a Tamron Super Performance objektívcsaládját (és számos más optikát a Tamron kínálatából), valamint – többek között – a Vanguard TIPA díjas termékeit is (Vanguard Quovio 41 válltáska és Vanguard ABEO PRO 283GCH állványt).

bc_logo.jpg

A szakmai nap alkalmából a bluechip.hu több akcióval is kedveskedik vásárlóinak: a május 17-én megvásárolt, vagy megrendelt Tamron Super Performance optikákhoz Vanguard ICS Lens objektívtok jár ajándékba. Aki inkább fényképezőgépet venne, az sem jár pórul, hiszen minden megvásárolt/megrendelt Nikon dSLR szett mellé Vanguard Pampas II táskát kapunk. De ez még mindig nem minden: a Vanguard teljes szortimentje 10% kedvezménnyel vásárolható/rendelhető meg a szakmai napon! Sőt, a szervezők a rendezvényen megjelent, előzetesen regisztrált vendégek között egy Vanguard Pampas II táskát sorsolnak ki.

A Bluechip fotós szakmai napjára emailben lehet jelentkezni alábbi adatok megadásával:

Jelige, tárgy: „Fotós szakmai nap 20130517”
Név, cím, telefonszám, email cím, (fényképezőgép)váz típusa

Természetesen a rendezvény ingyenesen és előzetes regisztráció nélkül is látogatható! Ne feledd tehát: május 17-én FOTÓS SZAKMAI NAP A BLUECHIPBEN! Cím: XIII. kerület Váci út 102. A bemutatott termékek listájából némi ízelítő:

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.