Komoly akcióval kedveskedik a Bluechip webáruház

Ha július 15-ig fényképezőgépet, vagy videokamerát vásárolsz, a vételár 10%-át Vanguard vásárlási utalványként visszakapod a bluechip.hu webáruházban. Az utalványért tetszőleges Vanguard terméket kaparinthatsz meg; legyen szó állványról, tokról, távcsőről, fotós övről, hevederről, állványfejről, táskáról.. Tehát, ha példának okáért egy Nikon D5200 vázat veszel a 18-55 mm-es kitobijával, máris megvan mellé a megfelelő táska (mondjuk a Vanguard Outlawz 16Z), vagy egy autóablakra erősíthető, gömbfejes állvány (Vanguard PH-240), vagy egy kényelmes hátizsák (pl. a Vanguard 2GO 39GR Zöld), vagy egy oldaltáska (akár a Vanguard 2GO 30), de ha épp állvány kell, abból is van tripod (Vanguard Nivelo 214BK), vagy monopod (Vanguard ABEO AM-284) – és még sorolhatnám.

bluechip.hu logo.JPG

A kuponokat nem kell azonnal beváltanod, ráérsz idén augusztus 31-ig kitalálni, mit szeretnél fényképezőgépedhez, vagy videokamerádhoz. És még valami: ez a kedvezmény más akciókkal is összevonható! Íme, a hivatalos sajtóközlemény:

Nyári fotó-videó vásár a Bluechipben!

Megvásárolt készülékek mellé most profi Vanguard kiegészítőket választhat!

A Bluechip, a közkedvelt fotós márkák jól ismert magyarországi forgalmazója az idei, kissé borongós nyáron sem hagyja kiemelkedő akció nélkül a fotózás és videózás szerelmeseit. Szezonális ajánlatunk értelmében, webáruházunk kínálatában szereplő bármilyen fényképezőgép, vagy videokamera vásárlása esetén a vételár 10%-át Vanguard vásárlási utalványban adjuk vissza!

  • Az akció 2013.07.15-ig a Bluechip webáruházban megvásárolt fényképezőgépekre és videokamerákra vonatkozik!
  • Az akció a webáruházunk kínálatában szereplő összes fényképezőre és videokamerára érvényes, több termék vásárlása esetén is érvényesíthető.
  • A 10%-os kupon a Bluechip webáruházban megtalálható bármely Vanguard termékre beváltható, a kupon összegéig akár több termékre is.
  • A kupon érvényesíthető nagyobb értékű Vanguard termék vásárlásakor is, ez esetben a kupon összege levonásra kerül a vételárból.
  • Az akció 2013.07.15-ig tart.
  • A kuponok beváltásának határideje: 2013.08.31.
  • A kedvezmény más akciókkal összevonható!

Akciónkkal azokra gondoltunk, akik szeretnek minden eszközt és kiegészítőt egy helyről, a legjobb árakon megszerezni!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.