Tamron Művészi Akt Workshop a Photo Weekenden!

A Tamron támogatásával és Peti Péter fotográfus moderálásával július 6-án művészi akt workshopon vehetsz részt te is a Photo Weekend fotós rendezvényen. A szabad helyek száma azonban korlátozott, összesen 200 jelentkezőt tudnak befogadni a workshopba, érdemes tehát sietni a regisztrációval, ha érdekel a téma. Íme, a hivatalos információk:

tamronworkshop.jpg

„A július 6-i fotós rendezvényen Peti Péter moderálása mellett 200 szerencsés regisztrálónak adunk lehetőséget, hogy egyedülálló technikai feltételek mellett készíthessenek akt fotókat, művészi beállítások mellett. A rendezvény ideje alatt egy délelőtti 2 órás (9-11 óráig) és egy délutáni 3 órás etapban vehetnek részt a regisztráltak, 15 perces szakaszokban, szakaszonként 20-an. Természetesen egész nap kipróbálhatók lesznek a Tamron objektívek Canon és Nikon gépekhez.”

A workshopnak a Facebook közösségi lapon is van saját oldala, ahol további, kiegészítő információkat olvashattok – idézem:

„[…]Modellek a rendezvény fő programjaihoz igazodva, a következő időrendben:

  • 9-11 óra között Müller Fanni
  • 15-18 óra között Batiz Judit

Helyszín: a színpad erre a célra leválasztott részén. […]A részvétel regisztrációhoz kötött. Amennyiben részt kíván venni ebben a különleges fotózási élményben, kérjük regisztráljon a következők szerint:

Küldje el a marketing@bluechip.hu-ra a következő adatokat:

  • teljes név:
  • e-mail cím:
  • facebook profil link:
  • mobil telefonszám: (opcionális)

[…]A részvételre jogosító karszalagot a színpadra történő fellépés előtt fogjuk átadni az előzetesen regisztráltaknak. Helyszíni regisztrációt csak a szabad férőhelyekre tudunk biztosítani.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.