A Photoshoppal a lehetetlen is lehetséges!

Idén nyár elején az Omocoro japán weblap szerkesztői kíváncsiak voltak arra, hogy az Adobe Photoshop segítségével lehetséges-e egy „ronda” munkatársból egy gyönyörű nőt varázsolni. Akkoriban a kísérlet kudarcba fulladt, ám most a tajvani Photoshop-mesterek feküdtek neki a kihívásnak. Vajon nekik sikerült az, ami a japánoknak nem akart összejönni? Figyelem, a következő képek zavart okozhatnak az erőben és akár súlyos retina kisülésekhez is vezethetnek!

00.jpg

A vicclap szerkesztői első körben egy olyan profi grafikust bíztak meg a lehetetlennek tűnő feladattal, aki egyébként pornófilmek borítóit szokta „kisminkelni”, azaz érdekesebbé, vonzóbbá tenni a vásárlók részére. Vajon képes volt a szakember a RiqRique névre hallgató szerkesztő átváltoztatására?

01.jpg

Nem, sajnos elbukott az összes próbálkozása. Úgy tűnik, túl kemény fába vágta a fejszéjét. De hát a Photoshoppal bármit meglehet csinálni, nem? Akkor – a csuda vigye el – csak meg lehet rágni ezt a kemény csontot is, nem? Lássuk.

Nos, a forrásoldalon még számtalan egyéb próbálkozás is látható. Mindenki döntse el maga, hogy a tajvaniak ügyesebbek voltak-e a japánoknál. Az egyszer biztos, hogy az Adobe Photoshoppal komoly szike és csontfűrész kerül a digitális plasztikai sebészek kezébe. (Forrás és további képek: kotaku.com.au)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.