A Tamron két objektíve EISA díjas lett

A European Imaging and Sound Association (közismertebb néven EISA) két díjat adományozott a Tamronnak. A „Europen Zoom Lens 2013-2014” címet a Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD stabilizált telezoom lencserendszer kapta, míg a „European Lens 2013-2014” díjat a Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1 vitte el (bemutatóm róla itt olvasható).

eisa.jpg

Az EISA zsűrije következőket írta az objektívekről:

Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1:
Már teljesen nyitott rekesz mellett is borotvaéles a Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1 objektív, amely egyike a legjobb, jelenleg kapható makró objektíveknek. Még a legendás, azonos gyújtótávolságú elődmodellt is kényelmesen felülmúlja. Nem csak optikai minőségével, hanem funkcionalitásával is kimagaslót nyújt: a termék felépítésének és kivitelezésének köszönhetően nedvességálló, rendelkezik beépített képstabilizátorral, s ultrahangos (USD) motoros AF rendszere gyors és szinte teljesen hangtalan működésű. A Vibration Compensation (VC – azaz képstabilizátor) rendszernek hála akár 4 FÉ előnnyel számolhat a fotós, így kivédhetőek a bemozdult felvételek. Teljesítményéhez képest kedvező árával ez az objektív remek választás lehet azoknak, akik szeretnek makrózni, illetve portré fotózni.

tamronmakro.jpeg

Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD:
Ez a nagy fényerejű, f/2.8-as telezoom objektív teljes képmezős dSLR fényképezőgépekhez készült; képminősége nagyon jó, felbontása feltűnően egyenletes. A VC (Vibration Compensation) képstabilizátora hatékonyan véd a bemozdulások ellen (Canon és Nikon végű változatok). A bajonett körüli időjárásvédelem (gumigyűrű) végett ez az objektív nagyszerűen alkalmas a kültéri fotózáshoz és az ultrahangos (USD) élességállító motor gyors, csendes fókuszálást tesz lehetővé. Összességében nézve a Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD versenyképes a legjobb 70-200 mm-es f/2.8-as, más gyártóktól származó lencserendszerekkel, ráadásul kedvezőbb árának köszönhetően kitűnő választás.

tamronzoom.jpeg

Egyébként mindkét objektív megvásárolható 5 év garanciával a bluechip.hu webáruházban.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.