A Canon Professional Services (CPS) összes szolgáltatása immár nálunk is elérhető

Végre Magyarország is felkerült a világtérképre, legalábbis arra, ami a Canonnál lóg a falon, ugyanis immár nálunk is elérhető a Canon Professional Services összes szolgáltatása. Idézem a magyar képviselet sajtóközleményét:

cps.jpg

Magyarországon is elérhető a Canon Professional Services (CPS), amely díjmentesen nyújt exkluzív szolgáltatásokat a Canon modelleket használó profi fotósok és videósok számára. A CPS szolgáltatás célja, hogy folyamatos támogatást és tájékoztatást nyújtson, és világszerte segítse a profi fotósokat a Canon eszközök használatában.

A CPS tagság szigorú feltételekhez kötött: arany, ezüst és platina, valamint egy, a professzionális videósok számára elérhető fokozata van, melyekre a felhasználók Canon eszközeik alapján regisztrálhatnak. A regisztrációhoz a lakcímre és e-mail címre van szükség, valamint a modellek pontos nevére, sorozatszámára, illetve a vásárlás dátumára, helyére és – amennyiben ez az információ is a rendelkezésre áll – a kereskedés nevére. A regisztrációt követően a felhasználók automatikusan CPS azonosítót és induló csomagot kapnak. Ez többek között tartalmaz egy CPS tagsági kártyát, a Canon Europe által kezelt e-mail fiókot, valamint a tagok jogosultak lesznek a telefonon vagy e-mailen keresztüli támogatásra. A Canon a tagok számára a CPN magazint és hírleveleket is rendszeresen elküldi, melyekből értesülhetnek a helyi aktivitásokról, a technikai újdonságokról és megoldásokról.

A tagsággal együtt járó szervizszolgáltatás és kölcsönzés már Magyarországon is elérhető. Magyarországon CPS tagsággal rendelkezők számára a Camera Kft. nyújt teljes körű szervizszolgáltatást. A Camera Kft. szakképzett munkatársai a mai naptól várják a régi és az új CPS tagokat egyaránt.

A CPS szolgáltatással párhuzamosan a professzionális termékek értékesítésére és a professzionális felhasználók szakmai kiszolgálására új rendszert vezetett be a Canon. Az európai struktúrával harmonizálva Magyarországon is csak a Canonnal szerződést kötött PRO Partnerek értékesíthetik a Canon professzionális termékeit. Jelenleg három szerződött partner van Magyarországon, ahol a felhasználók professzionális minőségű szakmai támogatást és kiszolgálást kapnak. A három PRO partner és elérhetőségeik az alábbiak:

A CPS szolgáltatásról további információ a következő weboldalon található:

http://www.canon-europe.com/cps

Regisztráció:
https://cps.canon-europe.com

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.