Körvonalazódik a Sony NEX-9

A napokban volt róla szó, hogy a Sony még idén októberben bejelenti a teljes képmezős tükör nélküli rendszerkompaktját, de még semmi konkrétum nem hangzott el róla. A sonyalpharumors.com blog arról számol be, hogy tucatnyi (!) európai üzlettől érkezett az üzenet, hogy a Sony meghívta őket (mármint a boltokat) egy „nagyon fontos találkozóra”, ahol a gyártó valami „óriásit” fog bemutatni.

sony_logo.jpg

„Egy kis fotós boltban dolgozom egy kisebb európai országban. Tegnap kaptuk az emailt a Sony-tól, hogy október 18-ára szerveznek egy találkozót, ahová hivatalosak vagyunk. Nos, hogy kaptunk egy meghívót az valóban azt jelenti, hogy valami nagyra készül a gyártó, mert minden egyéb bejelentésről csak egy emailt szoktunk kapni – utólag. Arról nem volt szó, hogy mit fognak bejelenteni, azonban múltkor a Sony képviselője azt mondta nekünk, hogy hamarosan érkezik a Full Frame NEX-7.” – így az egyik forrás.

A meghívók október 14.-18. közötti dátumokra szólnak, ami azt jelenti, hogy a hivatalos bemutató vagy október 13-án, vagy október 19-én lesz. Egy biztos: a Sony NEX-9 már ott lesz a New York-i PhotoPlus Shown (október 24.-26.)!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.