Instagram-látást ad a Tens napszemüvege

Superman kérdi Látó Pistától: „Te, Pista, neked mi a szuper erőd?”, amire Pistánk így válaszol: „Az Instagram-látás!”. „És ezt így hogy?” – kérdi Superman értetlenkedve. Mire Pista: „Hát a Tens napszemüveggel!”.

Egy másik változat (füstös, mozielőzetes hanggal olvasd fel magadnak):

„Egy világban, ahol szinte az összes mobilos fotónkat valamiféle szűrővel utókezelünk, mielőtt azt feltöltenénk a netre, megosztanánk a haverokkal, már teljesen megszokottá vált az így kapott színvilág. Azonban – mivel ezeket a szűrőket utólagosan aggatjuk rá a képekre – ezek a módosított fotók egyáltalán nem tükrözik azt, ahogyan csupasz szemünkkel láttuk a világot körülöttünk – eddig.”

tens0

A lényeg: a Tens egy feltörekvő napszemüveget gyártó cég, aminek az a célja, hogy „tízszeresen szebbnek mutassa hétköznapjainkat”. S hogy hogyan akarják ezt elérni? Egyedi színezésű szemüveglencsékkel. Az unisex keret CR-39 jelölésű polimerből készül (lásd még: SZTK keret a nagyi polcán), míg a lencsék UV400 védelemmel és karcálló kivitellel rendelkeznek. A Tens napszemüvege képes az Instagram egyes meleg, telített színvilágú szűrő hatásának reprodukálására – azonnal, utófeldolgozás nélkül (most agyunk képfeldolgozó rendszerét ne vegyük számításba).

tens1

A Tens „The Classic” SZTK kerete egyelőre gyártás előtti stádiumban van; jelenleg még zajlik a pénzgyűjtés az IndieGoGo közösségi oldalon, hogy végre elindulhasson a tömeggyártás. Aki szeretné támogatni az ötletet, az már potom 61 dollárral beszállhat a buliba.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...