Kifejezetten női fotósoknak készült a The Kashmir UL fotós hátizsák

Fotós hátizsákot manapság már számtalan színben, méretben, fazonban lehet vásárolni, azonban eddig még nem hallottam olyanról, amit kifejezetten nőknek készítettek volna. Persze, lehet mondani, hogy a „divatos szabású” és „érdekes színvilágú” tatyókkal próbálják a gyártók a női fotósok szívét meghódítani, de azért ne becsüljük már le az asszonyokat, ízlésük nekik is van, sőt, jobb és kifinomultabb is, mint amilyen a miénk, férfiaké. A címben említett The Kashmir UL fotós hátizsák fekete alapon kék betétekkel hívja fel magára a figyelmet; a táskának könnyű vázszerkezete van, s képes egy jó adag fotós cucc elnyelésére.

fstoppers-kashmir1

Az F-Stop Gear jelenleg a kickstarter.com közösségi finanszírozó oldalon gyűjt pénzt eme ötletének megvalósításához, amit most még 140 dollárért lehet megszerezni. Később, ha összejön a tömeggyártásra szánt összeg, lehet, hogy már többe fog kerülni a hátizsák. A 30 literes kapacitású fotós táska 1,1 kilogrammos saját tömeggel bír, anyaga 210D Ripstop Nylon PU2 bevonattal (tulajdonképpen egy szakadásmentes nejlon vízlepergető bevonattal). S mitől lesz ez a hátizsák női? Hát, a könnyű felépítése, a kisebb vállméretre tervezett pántok és a spéci bélelésű csípő-öv miatt.

fstoppers-kashmir2 fstoppers-kashmir3

Az F-Stop Gear The Kashmir UL fotós hátizsák kickstarter oldala itt található, itt lentebb pedig egy rövid videó, amiben Krystle Wright kalandfotós mutatja be használat közben a hátizsák értékét. (Forrás: fstoppers.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...