Unod a rád vadászó lesifotósokat? Viselj te is Anti-Paparazzi öltözéket!

Magyarországon a hírességekre bizonyára nem szoktak akkora hajtóvadászatot rendezni a „fekete” fotóriporterek, mint teszik az amerikai kollégáik – nem hiába, na: kicsi ország, kicsi molesztálás. Ha azonban mégis úgy érzed, hogy nem tudsz megjelenni sehol nyilvánosan, hogy ne másszanak nagy fekete, vakus gépekkel a képedbe, akkor Chris Holmes „Anti-Paparazzi” öltözékeit neked találták ki!

ap2

ap3

A kollekció részét képező sima, elegáns, szürke árnyalatú ruhák rejtett tudásáról rendes fényben semmi sem árulkodik, ám ha valaki odalopakodik a speciális öltözék viselőjéhez, és nyom egy vakusat, akkor majd legkésőbb a fotó „hívásakor” jól meg fog lepődni. A kapott kép ugyanis erősen alulexponált lesz, ami a speciális anyag különleges mértékű fényvisszaverő képességének köszönhető. Az anyag felületét milliárdnyi nanoméretű üveggömböcske borítja, ami a beeső fény nagy részét képes visszaverni.

ap4

ap5

A kollekció nagyüzemi gyártásához a fejlesztők jelenleg befektetőket keresnek, eddig még csak a „Silver-Screen Scarf” sál és a „Photobomber Hoodie” kapucnis pulóver kapott elegendő támogatást a tömeggyártáshoz. Egy biztos, ha a celebek közt elterjed ez a viselet, akkor sok használt vakut lehet majd fillérekért megvásárolni – éljen az ISO 409 600! Íme, egy videó az egész rendszer működéséről: (Forrás: petapixel.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.