Canon pénzvisszatérítés promóció – ismét!

A Canon ismét visszaadja pénzünk egy részét, ha most május 4.-től (tehát mától) július 27.-ig jól bevásárolunk a promócióban részt vevő termékekből. A pénzvisszatérítés mértéke egyáltalán nem elhanyagolható, hiszen már az amúgy sem drága Canon Selphy CP910 fotónyomtató árából is 5000 forint visszajár. A sor másik végén a Canon EF 24-70 mm F4L IS USM objektív áll, ahol már 61 000 Ft-ot utal vissza a gyártó! Az akció EOS dSLR vázakra és kitekre, EF és EF-S objektívekre, Speedlite vakukra, PowerShot kompaktgépekre, Selphy fotónyomtatókra, videokamerákra és kitekre egyaránt érvényes. A teljes lista azonban túl hosszú ahhoz, hogy bemásoljam ide, inkább nézze meg magának mindenki a Tripont weboldalán, itt.

canoncashback

A promócióban való részvétel azonban bizonyos (könnyen teljesíthető) feltételekhez kötött, melyek alábbiak:

  1. A promóciós időszak 2015.05.04.-től 2015.07.27.-ig tart,
  2. A promóciós termékek közül legalább egy (1) terméket a promóciós időszakban (lásd 1.) meg kell vásárolni a Canon Hungária által kijelölt promóciós partnerek egyikénél,
  3. A megvásárolt terméket legkésőbb 2015.08.27.-ig regisztrálni kell a www.canon.hu/penzvisszaterites oldalon található regisztrációs űrlap segítségével. Ugyanitt meg kell adni egy magyarországi bankszámlaszámot, ahová a Canon majd utalja a pénzt.

A sikeres regisztráció visszaigazolásától számított 28 napon belül a külföldi partner jóváírja az adott termékhez tartozó forint pénzösszeget a regisztrációkor megadott bankszámlaszámon. Azon promóciós termékek esetén, melyek a készpénz mellett/helyett szoftveres ajándék tulajdonbavételére jogosítanak, a letöltéshez szükséges információkat/hivatkozásokat a résztvevők emailben kapják meg (a szoftverek 12 hónapon keresztül használhatóak). Az ajándéktárgyakra jogosító promóciós termékek esetében az ajándék(ok) postai úton jutnak el a regisztráció elfogadását követő 28 napon belül a regisztráció kitöltőjéhez.

Egyéb (tényleg) fontos információk, jogi infók ezen a linken érhetőek el.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...