Komoly akcióval kínálja szénszálas állványait a Manfrotto Magyarország

Mától egészen július végéig 25%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a Manfrotto egyes szénszálas termékeit, mint például a 190-es vagy a 055-ös sorozat tagjait.

karbon

Manfrotto karbonszálas állványok akciója

A karbon- vagy szénszálak 5–10 μm-nyi, főleg szénatomokból álló szálak. Több ezer ilyen szál együttesen alkotja a szénszálas csöveket. A karbonszálak számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek: nagyon merevek, nagy a nyírószilárdságuk, könnyűek, UV sugárzással, kémiai- és hőhatásokkal szemben ellenállóak, és kicsi a hőtágulásuk – ezek együttesen nagyon népszerű anyaggá teszik azokon a területeken, ahol kiemelkedő technológiai megoldásokra van szükség. A szénszálak legnagyobb mennyiségét az űrkutatás, a katonaság, a szélenergia-hasznosítás, a járműgyártás és a sportszergyártás használja fel.

A Manfrotto karbonszálas állványai rendkívüli stabilitásuk mellett kis tömegüknek köszönhetik népszerűségüket: természetfotózáskor, utazáskor felbecsülhetetlen, hogy a 9 kg teherbírású 055 állvány is csak 2 kg-ot nyom. A Manfrottonál most a két legnépszerűbb állványcsalád, a 190-es és a 055-ös, karbonszálas változata egyaránt 25%-kal kedvezőbb áron kapható július 30-ig.

  • A 190-es karbon állvány a kezdő és a profi fotósok igényeit is kielégíti: kompakt és könnyen hordozható, rendkívül sokoldalúan felállítható állvány a kreativitás szolgálatában.
  • Az 055 szénszálas állvány maximális stabilitást nyújt a legkönnyebb összetevőkből. Egy mesterdarab azoknak a fotósoknak, akik a legjobb háromlábat szeretnék, amit még szállítani is könnyű.

A 190-es és a 055 modellek különlegessége a középoszlop egyedi megoldása, aminek hála vízszintesen és függőlegesen is pozícionálható a középoszlop, ami a kompozíció szempontjából sokoldalúvá teszi az állványt. Ráadásul a vízszintes és függőleges közti váltáshoz le sem kell venni a gépet az állványról.

Az új „Quick Power Lock” lábrögzítési mechanizmus megnöveli a stabilitást, elnyeli a vibrációkat, stabilizálja a kamerát minden körülmények között – könnyedén, gyorsan felállítható a háromláb.

Az „Easy Link” csatlakozás lehetővé teszi, hogy a 055 fotóállvány hordozható stúdióvá váljon. Egyszerűen csatlakoztassunk egy kart LED lámpával, reflektorral vagy bármilyen más kiegészítővel, és a 055 máris átlépi a fotóállványok klasszikus használati korlátait.

Az akcióról és a termékekről további részletek ezen az oldalon találhatóak. Az akció minden Manfrotto partnerboltban elérhető.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.