Bemutató: Vanguard Havana fotós táskák

Havana 41

A Havana 41 egy szintén könnyű, kényelmes és puha anyag-összetételű táska, ám ezt a Vanguard hátizsákként álmodta meg. Az elérhető színkombináció itt is világosbarnából és kávébarnából áll, ahol az alapanyag a világosabb tónusú színt kapta, míg a díszítőelemek és a cipzárak bőrérzetű fogantyúi a sötétebbet.

havana41_main

A Havana 41 hátizsák két fő részlegből áll: alsóból és felsőből, ahol előbbi a szintén kivehető (tépőzárral rögzülő) fotós betéttáskát rejti. A felső részbe, ami külön cipzárral zárható, egyéb kacatjainkat rakhatjuk (szendvics, összehajtott pulóver, mobiltelefon stb.).

havana41_main2

Az alsó főzseb kicipzározása után a fedél lefelé nyílik, a tépőzárnak köszönhetően pedig a fotós betéttáska kibillen, és hozzáférhetővé válik (egyébként a belső táska fedele is cipzárral zárható).

havana41_inner1

Ha épp nem viszünk magunkkal fotós felszerelést, akár otthon is hagyhatjuk a betéttáskát, így jóval több hely áll rendelkezésre egyéb útravalóknak. A Havana 41 betéttáskája méretre ugyanakkora, mint a Havana 36-é, tehát ebben is egy Canon EOS 6D, 5D Mark III, Nikon D610/D810 méretű váznak, és két fix gyújtótávolságú objektívnek van hely.

havana41_inner2 havana41_inner3

A táska felső részlege egy nyitott zsebet és egy tépőzáras, elsősorban memóriakártyákra méretezett fiókot rejt. A nyitott zsebbe például mobiltelefont, okmányokat tehetünk.

havana41_inner4 havana41_inner5

Kívül, a felső fach külső felületén egy további, cipzáras tároló rekeszt találunk, aminek mérete körülbelül egy 5”-os képernyővel megáldott okostelefonéval egyezik, ezért ha túrázás közben szükségünk van a telefonunk gyors elérésére, ide rejtsük el.

havana41_outerpocket

A Havana 41 hátizsáknak külön részlege van, ahová noteszgépünket csúsztathatjuk be. A cipzáras fiókba a 14”-os mobilgép lazán belefért, a 15,6”-osnak viszont már szűk lehet; ha vásárláskor ez elsődleges szempont, mindenképp vigyük magunkkal laptopunkat a szaküzletbe, és próbáljuk bele a táskába – az bolt szakemberei szívesen segítenek.

havana41_notebook

Természetesen ez a hátizsák is fel van vértezve esővédő köpennyel, amit akár le is csatolhatunk, ha inkább helyre lenne szükségünk.

havana41_raincover

A Vanguard Havana 41 külső oldalzsebei egy madzaggal összehúzható szájat kaptak. Egyik oldalon ásványvizes palackunkat (félliteres, vagy akár literes), míg másik oldalon akár kisebb méretű fotós állványunkat vihetjük magunkkal (felül állítható hosszúságú pánttal foghatjuk az állványt a hátizsákhoz):

havana41_worn

Aki feltűnést mellőző, könnyű, és kellően kényelmes táskákat keres, ám ezeket nem kizárólag fotós eszközeinek utaztatására szeretné használni, az remek társakra lelhet a Vanguard Havana család tagjaiban. A Havana 36 bruttó 21 900 Ft-os áron, míg a Havana 41 bruttó 27 900 forintért vásárolható meg a Tripont webshopjában, vagy szaküzletében. Nekem mindkettő tetszett, kiérdemelték a „Jóféle” értékelést.

jofele

Vanguard Havana 36 és Vanguard Havana 41

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...