100 méteres szakadék fölött készítenek ezek az eszeveszettek esküvői fotókat

Te bevállalnád? És a kedvesed? Fotósunk, Jay Philbrick elhatározta, hogy olyan „élményt” nyújt ügyfeleinek, amilyet máshol keresve sem találnának: a korábban hegyi vezetőként dolgozó Philbrick esküvői fotókat készít, ám nem a hagyományos, „lerágott csont” helyszíneken, hanem egy függőleges sziklafal egyik kitüremkedésében, majdnem 110 méteres magasságban. A helyszín a New Hempshire-i Echo Lake State ParkCathedral Ledge” nevű függőleges sziklafala, ahol a szerelmes párokat biztonsági kötelekkel ellátva lógatja le a fotós, hogy végül olyan képek készülhessenek, amikre biztosan életük végéig emlékezni fognak a résztvevők.

szikla1

A felvételeken úgy tűnik, hogy a szereplők élete halálos veszélynek van kitéve, ám a trükkös beállításoknak és – persze – az utómunkának köszönhetően nem látszanak a biztonsági óvintézkedések: a párokat hevederekkel és hegymászó kötelekkel biztosítják, így bajuk nem eshet. Nekem már a fotók láttán is elkezdtet izzadni a tenyerem, eszem ágában nem lenne, hogy egy ilyen fotózásra befizessek. Remélhetőleg a jövőben sem történik majd szerencsétlenség, mert általában ahonnan le lehet zuhanni, onnan le is zuhannak emberek – minden csak idő kérdése.

szikla4

A www.wmur.com oldalon egy videót is megnézhetünk pár fotózásról – tériszonyosoknak nem ajánlott! További képek itt találhatóak.

szikla3

szikla2

szikla5

szikla6

szikla7

szikla8

szikla9

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...