A nap képe: „Ne hajlítsd meg!”

Ó, azok a régi szép idők, amikor még iskolába járhattunk! Mennyivel egyszerűbb volt dolgozatokra tanulni, mint a nagybetűs életben nap mint nap a túlélésért küzdeni! Persze, akkoriban még ezt másképp gondoltuk – mindenkinek a maga baja a legnagyobb. Az élet rideg, kegyetlen mivoltáról kapott egy első emlékeztetőt „dscully1328” felhasználónevű reddit.com olvasó, aki véres verejtékkel megszerzett diplomáját kapta „kézhez” a napokban. A „Diploma – Ne hajlítsd meg” nagybetűs felirat ellenére a postás mégis meghajlítva helyezte az értékes küldeményt a postaládába, hiszen hadd tanulja meg az élet első leckéjét a lurkó: az életben nem mindig és nem minden úgy történik, ahogy az le van írva. Művészi vonásokat senki se keressen a fotón, maga a móka kedvéért tettem be ide.

5MnHUKs

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • Én a középiskolát egyáltalán nem sírom vissza, az egyetemet inkább, de a legjobb az, amikor már a magad ura vagy, még akkor is, ha kötött munkaidőd van.

 • lesgolla

  De komolyan, a postas hulye azert mert a delikvens egy kis xar csobe keri a postajat es rairatja hogy ne hajlitsd meg? Akkor higyan kezbesitse? Azert ne uljunk mar forditva a lovon, a user ha ilyen csomagot var akkor legyen a postaladaja is ennek megfelelo. Ha a foldre tette volna akkor most tuti arrol posztolgatna a nagyokos diplomas…

 • DnP

  Nekem a C64-es Last Ninja 1 kazettát sikerült a postásnak félbehajtva begyömöszölni 🙂

  • mlzphoto

   😀

  • C64forever

   Hú az mekkora játék volt 🙂

   • DnP

    CoV-ból rendelve 🙂 kvázi eredeti… (valami noname kazettára másolva)