„Anya, jól vagyok!”

A 27 éves Jonathan Quiñonez úgy döntött, elindul, és felfedezi a világot. Eladott mindenét, felmondott a munkahelyén és elment utazgatni, élményeket gyűjteni (talán mindnyájunknak ezt kellene tennie?). Amikor Kubába, az első állomására érkezett, nem tudta felvenni a kapcsolatot családjával, ezért úgy döntött, fényképekkel fogja tudatni az otthoniakkal, hogy minden rendben van vele. Létrehozta a @momimfine Instagram oldalt, ahová pár naponta újabbnál újabb képeket tölt fel magáról, melyeken közli édesanyjával, hogy jól van („Mom, I’m fine” – „Anya, jól vagyok!”). Persze, ne a hagyományos és unalmas nyaralós képekre gondoljunk – Quiñonez általában gúnyt űz anyukája túlzóan féltő viselkedéséből, ezért jellemzően veszélyes helyzetekben, veszélyes helyekről küldi az üzenetet.

imfine1

„Az anyukák általában mindig féltik gyermekeiket – az enyém egy kissé túlzásba is viszi a dolgot. Bonyolult és nehézkes volt kapcsolatban maradni vele, ezért úgy döntöttem, hogy küldök neki egy pozitív üzenetet, és megmutatom, hogy a világ egy gyönyörű hely, és minden rendben van velem.” – írja.

imfine2

Időközben nem csak a családja, hanem 27 000 „idegen” is követi oldalát. Quiñonez reméli, hogy folytathatja utazásait, ezért szponzorokat keres következő útjaihoz. „Álmom válna valóra azzal, ha pozitív üzenetet adhatnék, és világszerte megnevettethetném az embereket. Boldog vagyok, hogy képeim arra bíztatták az embereket, hogy világot lássanak.” – fűzte hozzá a fiatalember. (Forrás: bokeh.digitalrev.com)

imfine3

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...