Focus stackinget, azaz fókuszrétegezést kapott a Panasonic DMC-GX80

A Panasonic kiadott egy új vezérlőszoftvert, aminek köszönhetően a Panasonic DMC-GX80 tudástára a fókuszrétegezéssel bővült ki. Az 1.1-es firmware – természetesen – ingyen tölthető le a gyártó honlapjáról, innen.

„A Panasonic a mai napon mutatja be ingyenes firmware frissítését (v1.1) a LUMIX DMC-GX80/GX85 készülékhez, amely fókuszhalmozási funkcióval tovább javítja a fényképező teljesítményét.

Meghatározott fókuszterületek mellett a makrofényképezés olykor nehéz feladat lehet, de az új fókuszhalmozási funkció segítségével a felhasználók több fényképet is készíthetnek ugyanarról a képkockáról más-más rekeszértékkel, majd egyetlen képben egyesíthetik ezeket és kiválaszthatják a fókuszterületet.

A firmware frissítés egyéb fejlesztéseket is tartalmaz, amelyek tovább javítják a LUMIX DMC-GX80/85 kezelhetőségét. A Fókuszsorozat (Focus Bracket) menübe a szekvencia funkció is bekerült, amellyel a felhasználók beállíthatják, hogy a sorozatképek a kiinduló fókuszponthoz képest közelebb vagy távolabb (esetleg még távolabb) készüljenek el. A vaku módban pedig most már lehetőség van a beépített vaku kényszerített kikapcsolására is.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...