Gazdagok magamutogató gyerekeit célozza meg egy képfeltöltő alkalmazás

Kifejezetten a gazdagoknak, illetve gyerekeiknek kínál havi 1000 dollárért különszolgáltatást egy alkalmazásfejlesztő. „Unalmas gazdagnak lenni, ha senki sem látja” – írja a richkids.life, aminek alkalmazásán keresztül havi 280 000 forintért oszthat meg bárki képet „unalmas” életéből a világhálón. Feliratkozáshoz elég egy Facebook hozzáférés – ez a lépés önmagában ingyenes, ám ha már képeket szeretne valaki feltölteni, akkor, bizony, csengetni kell keményen.

richkids

Célja a fejlesztőnek, hogy egyfajta státuszszimbólumot hozzon létre. A Rich Kids segítségével ráadásul kiszűrhetőek a kamu-gazdagok: az Instagramra boldog-boldogtalan tölthet fel bármilyen, magát gazdagnak láttató fotót (pl. ráfekszik egy idegen Phorséjára, vagy Furrérijára és azt a látszatot kelti, mintha az autó az övé lenne stb.), de akinek már van havi 1000 dodója egy feltöltő appra, az valószínűleg tényleg gazdag. „Valami teljesen újat hoztunk létre. Olyan közösségi hálót építünk, ahol tagjaink tényleg önmagukat adhatják, és elegáns, jelentőségteljes módon lehetnek jelen.” – írja a fejlesztő.

Hülye gazdagok, gazdag hülyék? Ugyan, havi 1000 dollár aprópénz – ráadásul a bevételek harmadát nemes célra költi az alkalmazás kitalálója: Juraj Ivan a szegény gyermekek iskoláztatását finanszírozná a pénzből. A vicc az, hogy már jó páran „be is lakták” az új játszóteret. Aki kíváncsi, az töltse le maga is az appot (iOS alatt fut), és röhögjön egy jót a lelkiszegény idiótákon. (Forrás: petapixel.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...