A Loupedeck konzollal felturbózhatod a RAW-konverzió menetét Lightroom alatt

A Loupedeck egy olyan plug-out („kiépülő modul”), amivel az Adobe Lightroommal töltött idő csökkenthető jelentős mértékben RAW fájljaink hívásakor. Görgőkkel, potméterekkel és nyomógombokkal könnyíthetjük meg az életünket, ugyanis a konzol teljes felülete szabadon felprogramozható. A fejlesztők célja az volt a Loupedeckkel, hogy a billentyűzetet és az egeret teljes mértékben helyettesíthessék, és a képszerkesztő szoftver funkcióit gyorsan, ösztönösen elérhetővé tehessék.

ld1

A plug and play eszköz kompatibilis a hagyományos számítógépekkel és az Apple Macintosh gépeivel egyaránt. A Loupedeck kereken 1 kg-ot nyom, 156 x 400 x 32 mm a terjedelme; kezelőfelületén találunk olyan gombokat, melyek fel vannak címkézve, tehát alaphelyzetben olyan funkciókat látnak el, mint például a visszavonás, a teljes képernyőre váltás, a színtelítettség, a zoomolás, a másolás, a beillesztés és hasonlók.

ld2

Az egyes funkciókhoz rendelt potmétereket nem csak tekerni, hanem lenyomni is lehet. Utóbbi funkció a paramétereket állítja vissza gyári értékre. Sajnos, a termék megjelenésére még várnunk kell majdnem egy évet: a finn cég 2017 szeptemberében szeretné útjára indítani a Loupedeck konzolt, aminek ára várhatóan 370 euró körül alakulhat majd. Aki szeretné, addig is támogathatja őket az indiegogo.com közösségi gyűjtő portálon.

ld3

ld5

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...