Új, bővíthető méretű táskákkal jelentkezett a Vanguard

A Vanguard bemutatta új, bővíthető űrtartalmú táskáinak családját, az Alta Rise +6-ot. Az elmúlt évtizedekben a Vanguard egy olyan világmárkává nőtte ki magát, aki minőségi fotós és videós kiegészítőket kínál, többek között állványokat, állványfejeket és táskákat. A legújabb táskacsalád tagjai közt találunk hátizsákot, válltáskát, testtáskát, azonban az Alta Rise +6 egyediségét az űrtartalom növelhetősége adja.

Ha fotós, videós felszerelésünk épp nem férne be az egyik vagy a másik táskába, egyszerűen csak ki kell nyitnunk egy cipzárt, és máris nyerünk +6 centimétert a táskák mélységén – innen is ered az Alta Rise +6 neve. Az Alta Rise táskákban általában 4-5 objektív és egy váz is kényelmesen elfér, de akad hely a notebooknak, táblagépnek egyaránt. Természetesen eszközeink megfelelő védelméről is gondoskodott a gyártó, hiszen az elválasztók kellően párnázottak, és az eső ellen is védelmet élvezhetünk a mellékelt esőköpenynek hála.

A Vanguard Alta Rise +6 család tagjai az Alta Rise 28 Messenger (110 USD), az Alta Rise 33 (120 USD), az Alta Rise 38 (130 USD), az Alta Rise 43 Sling (100 USD), az Alta Rise 45 Backpack (130 USD), és az Alta Rise 48 Backpack (160 USD). Az új táskacsalád itthon a Tripont Foto Video szaküzletében áprilistól lesz megvásárolható.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...