Érdekes dolgok derültek ki egy az Olympus emberével folytatott interjúból

A francia Focus Numerique magazin szerkesztője párbeszédet folyatatott az Olympus két képviselőjével, Akira Watanabéval és Toshiyuki Teradával, melynek során fény derült pár érdekes, de nem minden esetben új dologra. A 43rumors.com öt fontosabb részletet emelt ki az interjúból:

1. 8K videó: „Nincs semmi akadálya annak, hogy 33 MP-es, [4/3”-os] szenzorokat fejlesszünk, amik képesek a 8K felbontású mozgóképek rögzítésére. A 4/3”-os rendszert 2003-ban 5 MP-es lapkákkal indítottuk útjára, és manapság már 20 MP-nél tartunk úgy, hogy jobb a képminőség főleg, ami a zajszintet érinti.”

2. Nikon SnapBridge klón: „Nagyon érdekes a Nikon Bluetooth technológiája.. ez egy olyan irányzat, amit közelebbről is meg fogunk vizsgálni.”

3. A képstabilizáció továbbfejlődése: az Olympus képes arra, hogy tovább növelje a fényképezőgépeibe épített képstabilizátor teljesítményét. A mérnökök ugyanis tudják, hogyan válasszák el egymástól a Föld forgásirányú mozgását a fotós bemozdulásaitól.

4. Nagyfelbontású (High Resolution) mód kézből: „Úgy vélem, ez egy olyan szolgáltatás, amit a jövőben képesek leszünk biztosítani.”

5. Metalens (meta objektívek) technológia: „Ez egy olyan technológia, amit a közeljövőben nem fogunk alkalmazni.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...