Érdekes, áttetsző fényképezőgépet mutatott be a Paper Shoot

CROZ névre hallgat a tajvani Paper Shoot vállalkozás érdekessége, ami nem más, mint egy „szereld (össze) magad” fényképezőgép. 2016 októberében mutatta be termékét a gyártó a kickstarter.com közösségi pénzgyűjtő oldalon, de csak mostanra vált megvásárolhatóvá a csupán 98 grammot nyomó csöppség. A 130 dolláros eszköz lelke egy 5 MP-es szenzor, valamint egy LARGAN precíziós optika (bármit is jelentsen ez). A fotómasinát két AAA méretű ceruzaelem látja el energiával – valószínűleg igen sok fotó készíthető ezekkel az áramforrásokkal, hiszen a készüléknek még kijelzője sincs, amit „etetni” kellene. A gépen csak kioldó van, a képalkotás teljesen automatikusan zajlik. A 130 dolláros csomagban egy nagylátószögű, mágnessel rögzülő optikát kapunk a gép mellé; a vázban SD kártyákra történik a fényképek mentése – legfeljebb 32 GB kapacitású memóriakártyákkal használható a gép. Képek alatt videó! (Forrás: dpreview.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

  • Jack_Package

    Hàttööö…sokat a video se àrult el rola, viszont nagyon szépen belötte a felhasznàloközönséget…
    Azt nem igazàn értem hogy hipsztereken kivül ki az aki kidob az ablakon ezért 130 dollàrt, hogy menönek tünjön miközben lö pàr szarabb képet, mint amilyet manapsàg az – amugyis nàla levö – okostelefonok 90%-a tud. De hàt mint tudjuk minden sz…-t el lehet adni amig van aki megvegye.

  • Akkor már nagyobb királyság, ha Arduino MEGA alapokon összerakod ugyanezt… Persze az elég durva tanulást igényel, szóval nyilván van, akinek elég a készlet.