Te rábíznád erre a kis „állványra” a fényképezőgépedet?

Bár a kickstarter.com közösségi pénzgyűjtő oldalon megjelent, „Tenikle” névre keresztelt állvány akár 3,6 kilogrammot is képes megtartani egyetlen egy kis tapadókorongjával, én azért nem bíznék rá semmit, ami nagyobb/nehezebb egy oksotelefonnál. Ráadásul az okostelóból is csak az olcsóbbikat tapasztanám rá – valahogy nem bízom az ilyen „sima” tapadókorongos játékokban.

A Tenikle vagy közvetlenül tapadókorongjával, vagy 1/4″-os csavarmenetével képes megtartani a rábízott telefont, kalandkamerát, kompaktot, kicsi MILC vázat. Kialakításának köszönhetően szinte tetszőleges alakzatot képes felvenni a kis lábasfejű; ha épp nincs rá szükség, akár egy gömbbé is összehajtható. Szárazon használva a tapadókorongok akár két vagy több hétig is képesek megtartani szívóhatásukat, de ha kicsit benedvesítjük a tappancsokat, akár négy vagy még több hétig is megtartják a rájuk tapasztott kamerát.

A Tenikle többféle színben lesz kapható, de egyelőre csak „Rája-szürkében” és „Korall” színekben rendelhető – ha beindul a tömeggyártás, „Lagúna-kékben” és egy különleges, fel nem fedett színben is megvásárolhatjuk majd a kis állványt. A termék végleges, kereskedelmi ára 30 dollár lesz, de aki megfinanszírozza a gyártást, az 25 dollárért juthat hozzá. Kattints ide további információkért.

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...